Preeklezen

Door de maatregelen van de overheid bij de Corona-uitbraak konden er enige maanden geen normale kerkdiensten gehouden worden in De Voorhof. Voor de morgendiensten vragen we u nog steeds niet te komen, maar de dienst live en on-line te volgen.

Voor de middagdiensten vanaf 5 juli kunt u zich vóór de vrijdag aanmelden bij janpietermars@gmail.com. U krijgt dan vóór de zondag bericht over een bezoek.

Dienst der Barmhartigheid: ZOA: Noodhulp Oost-Afrika - sprinkhanenplaag

Sprinkhanen die het land zo dik bedekken dat er geen grond meer te zien is. Het klinkt als de achtste plaag in Egypte, maar gebeurt ook dit moment in Oost-Afrika. Miljarden sprinkhanen eten complete akkers volledig leeg. De oogst waar boeren een jaar voor hebben gewerkt is in één klap weg.

We maken ons zorgen, omdat deze ramp bovenop de droogte én de coronacrisis komt in dit gebied. Deze opeenstapeling van rampen kan leiden
tot een ongekende humanitaire crisis en acute hongersnood. De hulp is van levensbelang!

Samen zijn we er met voedsel voor de acute honger. Maar ook krijgen de boeren snelgroeiende zaden zodat ze binnenkort een nieuwe oogst op hun akkers hebben staan. Helpt u mee om noodhulp én wederopbouw te bieden?