juli
ds. R. Heida, Leidschendam

Door de maatregelen van de overheid bij de Corona-uitbraak konden er enige maanden geen normale kerkdiensten gehouden worden in De Voorhof. Voor de morgendiensten vragen we u nog steeds niet te komen, maar de dienst live en on-line te volgen.

Voor de middagdiensten vanaf 5 juli kunt u zich aanmelden bij janpietermars@gmail.com. U krijgt dan vóór de zondag bericht over een bezoek.

Dienst der Barmhartigheid: Timon Jeugdzorg

Timon is een christelijke instelling die het werk van de SGJ en deels ook van de Driehoek op zich genomen heeft. Ze richten zich op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23 jaar en hun gezin. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen dichterbij hoop, herstel en perspectief. Timon bouwt op een omvangrijk netwerk van betrokken kerken. Timon werft, traint en begeleidt ook pleeggezinnen.

Voor meer informatie: Timon.nl