Middagdienst
ds. C. van Zwol, Middelharnis

Let op! Deze eredienst vindt plaats in ons eigen kerkgebouw De Voorhof.

Sinds begin juli kunt u de middagdiensten weer bijwonen. Omdat de kerkzaal plaats biedt voor ongeveer 80 personen vragen we u zich aan te melden via janpietermars@gmail.com. Hij geeft u alleen tegenbericht wanneer het maximaal aantal personen is bereikt.

Dienst der Barmhartigheid: Noodhulp Beiroet

Meer dan 140 doden, ruim 5.000 gewonden en zeker 300.000 mensen dakloos. Dat zijn de gevolgen van de explosie in de haven van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. De stad ligt in puin.

Libanon verkeert in grote moeite. Naast deze ramp heeft het land al lange periode van politieke en economische problemen. Tevens lijdt het land onder de gevolgen van Corona pandemie. Het Christelijk Noodhulpcluster is ter plekke en komt in actie voor de zwaarst getroffen inwoners van Beiroet: de armste inwoners, de vele vluchtelingen en migranten. Alle steun is daarbij nodig. We zijn samen begonnen met het geven van directe hulp: voedselvoorziening, reparatie van huisvesting en psychosociale ondersteuning voor vrouwen en kinderen.

U kunt giften overmaken op de rekening van de Diaconie NL66 RABO 0311 8827 73 of www.christelijknoodhulpcluster.nl waar u een keuze kunt maken aan welke organisatie u uw gift over maakt.