ds. C. van den Berg, Amersfoort Oost

Door de maatregelen van de overheid bij de Corona-uitbraak konden er enige maanden geen normale kerkdiensten gehouden worden in De Voorhof. Voor de morgendiensten vragen we u nog steeds niet te komen, maar de dienst live en on-line te volgen.

Voor de middagdiensten vanaf 5 juli kunt u zich vóór de vrijdag aanmelden bij janpietermars@gmail.com. U krijgt dan vóór de zondag bericht over een bezoek.

Dienst der Barmhartigheid: Noodhulp Beiroet

Meer dan 140 doden, ruim 5.000 gewonden en zeker 300.000 mensen dakloos. Dat zijn de gevolgen van de explosie in de haven van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. De stad ligt in puin.

Libanon verkeert in grote moeite. Naast deze ramp heeft het land al lange periode van politieke en economische problemen. Tevens lijdt het land onder de gevolgen van Corona pandemie. Het Christelijk Noodhulpcluster is ter plekke en komt in actie voor de zwaarst getroffen inwoners van Beiroet: de armste inwoners, de vele vluchtelingen en migranten. Alle steun is daarbij nodig. We zijn samen begonnen met het geven van directe hulp: voedselvoorziening, reparatie van huisvesting en psychosociale ondersteuning voor vrouwen en kinderen.

U kunt giften overmaken op de rekening van de Diaconie NL66 RABO 0311 8827 73 of www.christelijknoodhulpcluster.nl waar u een keuze kunt maken aan welke organisatie u uw gift over maakt.