Hemelvaartsdag
ds. B. van Egmond

Door de maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten in aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 30 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com).

Dienst der Barmhartigheid: Aix-en-Provence

Op Hemelvaartsdag collecteren we voor de Stichting Samen voor AIX. Deze stichting steunt de theologische opleiding Faculté Jean Calvin in het zuiden van Frankrijk. Een gereformeerd opleidingsinstituut met ruim 100 studenten. De stichting wil naast financiële steun ook de wederzijdse contacten tussen het Nederlandse en Franse protestantisme onderhouden en versterken.

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

Aix-en-Provence