GKv Capelle aan den IJssel Noord

Kerkdienst

10
oktober
2021
17
00
Middagdienst
ds. C. van den Berg, Amersfoort Oost
Terugluisteren

De opname van deze dienst kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.nl .

Over de eredienst

Dankzij de afgezwakte maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten nog slechts in licht aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 100 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn en mag er weer gezongen worden. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst toch nog aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com). U krijgt alleen tegenbericht wanneer het maximaal aantal bezoekers overschreden wordt.

U kunt meer lezen over de maatregelen omtrent corona op deze pagina.

Collecte

Dienst der Barmhartigheid: PDC De Herberg

Eén van onze gasten kwam een paar weken geleden naar me toe om haar dankbaarheid uit te spreken voor de liefdevolle aandacht en geestelijke begeleiding tijdens haar verblijf van 6 weken in de Herberg. Ze vertelde dat ze hiervoor ruim een jaar met haar man en dochtertje vanwege de corona maatregelen in thuis isolatie had gezeten.


Vorig jaar hebben we op 16 maart het ingrijpende besluitmoeten nemen om 3 maanden geen gasten in de Herberg te ontvangen. We zijn dankbaar dat we nu alweer meer dan een jaar een toevluchtsoord mogen zijn voor jongeren en ouderen uit het hele land, een plek waar Gods liefde harten heelt en rust geeft.


Diaconieën uit het hele land hebben in 1993 de oprichting van de Herberg mogelijk gemaakt. Daarom is de Herberg eerst en vooral een verlengstuk van de plaatselijke gemeente: pastoraal en diaconaal. De kosten voor de voortgang van het werk van de Herberg zijn aanzienlijk. De door de gasten betaalde eigen bijdrage voor hun verblijf in de Herberg dekt ongeveer de helft van de exploitatiekosten. We doen vrijmoedig een beroep op u om de Herberg te steunen met een gift!

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

PDC De Herberg
QR Code
GKv Capelle aan den IJssel - Noord