maart
Biddag
ds. B. van Egmond

Door de maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten in aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 30 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com). Hij zal aangeven of u kunt komen.

Dienst der Barmhartigheid: Sarfath: Voedselpakketten actie

Op Biddag wordt zoals gebruikelijk gecollecteerd voor de Voedselpakketten actie van Sarfath. Dit jaar is er een virtuele voedselpakkettenactie, dat wil zeggen dat er geen dozen worden verspreid en er ook geen gevulde dozen zullen worden ingezameld. De collecte is dit jaar dus niet alleen voor de transportkosten, maar ook voor de pakketten zelf. We hopen dat u gul zult geven.

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

Sarfath: Voedselpakketten actie