GKv Capelle aan den IJssel Noord

Kerkdienst

09
augustus
2020
17
00
Middagdienst
ds. C. van Zwol, Middelharnis
Terugluisteren

De opname van deze dienst kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.nl .

Over de eredienst

Let op! Deze eredienst vindt plaats in ons eigen kerkgebouw De Voorhof.

Sinds begin juli kunt u de middagdiensten weer bijwonen. Omdat de kerkzaal plaats biedt voor ongeveer 80 personen vragen we u zich aan te melden via janpietermars@gmail.com. Hij geeft u alleen tegenbericht wanneer het maximaal aantal personen is bereikt.

Collecte

Dienst der Barmhartigheid: VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland: Noodhulp Griekenland

De situatie op de Griekse eilanden verslechtert met de dag. Door het coronavirus is de situatie in de Griekse vluchtelingenkampen nog onhoudbaarder geworden dan deze al was. In de kampen zijn op dit moment nauwelijks mogelijkheden om de verspreiding af te remmen. Een catastrofe dreigt. VluchtelingenWerk Nederland luidt de noodklok.

De corona-crisis is van een ongekende omvang. Solidariteit voor de meest kwetsbaren staat nu centraal, zowel nationaal als internationaal. Dat geldt ook voor de vluchtelingen die muurvast zitten op de Griekse eilanden. Het corona-virus heeft inmiddels Lesbos bereikt, waar 40.000 mensen opeengepakt leven in overvolle, onhygiënische vluchtelingkampen.

VluchtelingenWerk ondersteunt het werk van lokale organisaties om de situatie voor vluchtelingen op de Griekse eilanden te verbeteren en de inzet van vrijwilligers in Griekenland te versterken.

Uw bijdrage in de collectes kunt u overmaken op de rekening van de Diaconie Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Capelle Noord NL66 RABO 0311 8827 73 onder vermelding van de datum.

GKv Capelle aan den IJssel - Noord