GKv Capelle aan den IJssel Noord

Kerkdienst

09
augustus
2020
10
30
Ochtenddienst
ds. H.J. Boiten, Amersfoort Centrum
Terugluisteren

De opname van deze dienst kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.nl .

Over de eredienst

Door de maatregelen van de overheid bij de Corona-uitbraak konden er enige maanden geen normale kerkdiensten gehouden worden in De Voorhof. Voor de morgendiensten vragen we u nog steeds niet te komen, maar de dienst live en on-line te volgen.

Voor de middagdiensten vanaf 5 juli kunt u zich vóór de vrijdag aanmelden bij janpietermars@gmail.com. U krijgt dan vóór de zondag bericht over een bezoek.

U kunt meer lezen over de maatregelen omtrent corona op deze pagina.

Collecte

Dienst der Barmhartigheid: VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland: Noodhulp Griekenland

De situatie op de Griekse eilanden verslechtert met de dag. Door het coronavirus is de situatie in de Griekse vluchtelingenkampen nog onhoudbaarder geworden dan deze al was. In de kampen zijn op dit moment nauwelijks mogelijkheden om de verspreiding af te remmen. Een catastrofe dreigt. VluchtelingenWerk Nederland luidt de noodklok.

De corona-crisis is van een ongekende omvang. Solidariteit voor de meest kwetsbaren staat nu centraal, zowel nationaal als internationaal. Dat geldt ook voor de vluchtelingen die muurvast zitten op de Griekse eilanden. Het corona-virus heeft inmiddels Lesbos bereikt, waar 40.000 mensen opeengepakt leven in overvolle, onhygiënische vluchtelingkampen.

VluchtelingenWerk ondersteunt het werk van lokale organisaties om de situatie voor vluchtelingen op de Griekse eilanden te verbeteren en de inzet van vrijwilligers in Griekenland te versterken.

Uw bijdrage in de collectes kunt u overmaken op de rekening van de Diaconie Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Capelle Noord NL66 RABO 0311 8827 73 onder vermelding van de datum.

GKv Capelle aan den IJssel - Noord