juli
ds. G. Zomer Jzn., Nieuwendijk

Dankzij de afgezwakte maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten nog slechts in licht aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 100 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn en mag er weer gezongen worden. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst toch nog aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com). U krijgt alleen tegenbericht wanneer het maximaal aantal bezoekers overschreden wordt.

Dienst der Barmhartigheid: Vakanties Dit Koningskind

Zouden we dit jaar wél op vakantie kunnen gaan, al dan niet naar het buitenland?

De deelnemers van de Vakanties van Dit Koningskind kijken ook uit naar deze zomer: zullen de vakanties dit jaar wel doorgaan?

De Stichting Dit Koningskind biedt begeleide vakanties voor mensen met een beperking. De reizen worden in principe door de deelnemers zelf betaald maar omdat er (veel) begeleiders mee gaan lopen de extra kosten nogal op. Vorig jaar konden de reizen geen doorgang vinden vanwege de Coronacrisis, maar omdat de accommodaties al geboekt waren en de deelnemers hun geld terug moesten krijgen zijn er geen financiële buffers meer. Daarom willen we ook dit jaar weer voor dit doel collecteren.

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

Vakanties Dit Koningskind