GKv Capelle aan den IJssel Noord

Kerkdienst

03
mei
2020
17
00
Middagdienst
ds. D.S. Dreschler, Heemse
Terugluisteren

De opname van deze dienst kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.nl .

Over de eredienst

In verband met de maatregelen die vanuit de landelijk overheid zijn genomen om het corona virus te bestrijden is deze eredienst slechts via internet te bekijken en te beluisteren. Bij de dienst zal een aantal ambtsdragers aanwezig zijn.

Wij vragen u om niet naar De Voorhof te komen, maar de dienst van huis uit mee te maken via internet.

U kunt meer lezen over de maatregelen omtrent corona op deze pagina.

Collecte

MAF

Op 3 mei is de dienst der offerande bestemd voor de MAF. De Nederlandse  tak van deze internationale organisatie ondersteunt verschillende projecten over de hele wereld waarin christelijke vliegers met kleine vliegtuigjes hulp naar de meest afgelegen plekken brengen, zo willen ze mensen de liefde van Christus laten ervaren. De MAF steunt veel zendingsorganisaties en ook allerlei medische projecten voor mensen in afgelegen gebieden. Ook verlenen ze hulp in rampgebieden. De medewerkers zijn bevlogen vrijwilligers die voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van een thuisfrontcomité dat fondsen voor hen werft.

De kosten voor vliegtuigen, brandstof en het bijbehorende onderhoud wordt hoofdzakelijk ook via giften bij elkaar gebracht. Voor meer informatie zie ook www.maf.nl.

Uw bijdrage in de collecte kunt u overmaken op de rekening van de Diaconie Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Capelle Noord NL66 RABO 0311 8827 73 onder vermelding van de datum.

GKv Capelle aan den IJssel - Noord