GKv Capelle aan den IJssel Noord

Kerkdienst

02
mei
2021
15
15
Middagdienst
ds. A. van der Sloot, Steenwijk
Terugluisteren

De opname van deze dienst kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.nl .

Over de eredienst

Door de maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten in aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 30 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com) met voorkeur voor de dienst die u wilt bezoeken.

U kunt meer lezen over de maatregelen omtrent corona op deze pagina.

Collecte

Dienst der Barmhartigheid: Mission Aviation Fellowship

De Nederlandse tak van deze internationale organisatie ondersteunt verschillende projecten over de hele wereld waarin christelijke vliegers met kleine vliegtuigjes hulp naar de meest afgelegen plekken brengen.
Zo willen ze mensen de liefde van Christus laten ervaren.
De MAF steunt veel zendingsorganisaties en ook allerlei medische projecten voor mensen in afgelegen gebieden.
Dit jaar willen we speciaal collecteren voor een nieuw project. De MAF is begonnen met de aanleg van een landingsbaan in Myanmar. Een land dat tot voor kort gesloten was, zeker voor (christelijke) hulporganisaties. De bouw kan gelukkig gewoon doorgaan ondanks de politieke situatie in dat land. De landingsbaan wordt gelegd in Lailenpi. Dit dorp ligt in een regio waar veel christenen wonen. Ten opzichte van de voornamelijk boeddhistische bevolking hebben ze minder kansen. Ook hebben ze te weinig Bijbels en studiemateriaal. Met de aanleg van deze landingsbaan en een bijbehorende hangar hebben mensen makkelijker toegang tot het gebied, zonder reizigers bloot te leggen aan de lange en soms gevaarlijke reis over land. Momenteel schrikt het veel bezoekers af, wat ten koste gaat van ontwikkeling en vooruitgang.

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

Mission Aviation Fellowship
QR Code
GKv Capelle aan den IJssel - Noord