april
Goede Vrijdag
ds. B. van Egmond

Door de maatregelen die we moeten handhaven vanwege corona worden de erediensten in aangepaste vorm gehouden. Met de huidige regels mogen er maximaal 30 mensen in de kerkdienst aanwezig zijn. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers zijn vragen wij u om uw komst aan Jan Pieter Mars te melden door hem te mailen (janpietermars@gmail.com). Hij zal aangeven of u kunt komen.

Dienst der Barmhartigheid: Stichting Zo'n Vakantie

De diakenen hebben de DdB-collecte (Dienst der Barmhartigheid) van Goede Vrijdag bestemd voor stichting Zo'n Vakantie. Deze stichting wil mensen, met name uit christelijke kerken, die door financiƫle omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie bezorgen wanneer de coronamaatregelen dat toestaan.
Eigenaren van vakantiewoningen of (sta)caravans en ook van campings in Nederland worden benaderd om niet verhuurde accommodaties beschikbaar te stellen.

Online overmaken

Om het overmaken van uw gift te vergemakkelijken kunt u deze QR-code(s) scannen met uw mobiele telefoon of op de link eronder klikken. Wij hebben het rekeningnummer van de Diaconie en de omschrijving van uw gift alvast voor u ingevuld.

Let op! Niet iedere bank app herkent deze QR-code. U kunt ook gebruik maken van een QR-code app om te scannen.

Stichting Zo'n Vakantie